Farklı linkler arasında kaybolmamak için ne yapıyorsunuz?

nelly90

Member
Bazen o kadar çok farklı bağlantı oluyor ki hangisinin doğru olduğunu seçmek zorlaşıyor. Özellikle acelem varsa bu durum iyice karmaşık hale geliyor. Siz böyle durumlarda nasıl hareket ediyorsunuz? Sabit bir kaynak mı kullanıyorsunuz yoksa her seferinde yeniden mi arıyorsunuz?

Eskiden her girişte farklı linkler deniyordum ve çoğu zaman ya yanlış sayfaya düşüyordum ya da site hiç açılmıyordu. Bu da insanı hem zaman olarak yoruyor hem de bir süre sonra motivasyonunu düşürüyor. Bir noktadan sonra dedim ki bu şekilde devam edemem ve daha net bir çözüm bulmam lazım. Biraz araştırdıktan sonra ortada en mantıklı seçeneğin sabit ve güncel bir bağlantı kullanmak olduğunu gördüm ve tam bu noktada 1xbet yeni giriş benim için işleri kolaylaştırdı. Artık her seferinde yeniden aramak yerine direkt doğru yerden giriş yapıyorum.

Bence en yorucu tarafı sürekli yeniden kontrol etme ihtiyacı. Çünkü insan her seferinde baştan doğrulama yapınca süreç gereksiz uzuyor. Ben zamanla şunu fark ettim, eğer belli bir düzen yoksa kullanım da rahat olmuyor.

Back