Красиві привітання з Днем ангела українською

Wertyq

Member
Підкажіть, будь ласка, де знайти гарний текст для привітання з Днем ангела. У моєї сестрички скоро іменини, і я хочу надіслати їй щось дуже ніжне, просте і духовне своїми словами, без пафосних віршів. Буду дуже вдячна за цікаві ідеї чи готові варіанти.

Іменини — це таке особливе, світле свято, коли ми дякуємо ангелу-охоронцю за захист нашої близької людини, тому і слова мають бути максимально щирими та чистими. Забудь про стандартні віршовані шаблони, найкраще побажати внутрішнього спокою, міцних крил за спиною та мирного неба. Коли я сама готувала привітання для своєї куми, мені дуже допомогла одна розкішна святкова добірка. Зазирни в матеріал привітання з іменинами та Днем ангела українською: щирі побажання своїми словами у прозі й картинках https://golosno.media/vitannya-ta-l...azhannya-svoyimy-slovamy-u-prozi-j-kartynkah/ на сторінках інформаційний портал Golosno media. Там є неймовірно зворушливі варіанти у прозі, які легко адаптувати під будь-яке ім'я. Твоїй сестрі буде надзвичайно приємно почути такі теплі слова, які дійсно зігрівають душу. Нехай її ангел завжди береже її на кожному кроці!

Back