Welcome to the Webmaster Forum.
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    India
    Posts
    195

    Fonts not displaying correctly in Chrome

    Hello folks,

    Fonts not displaying correctly in Chrome, what I need to do know ??

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2016
    Posts
    108

    Re: Fonts not displaying correctly in Chrome

    Just go through with this link : https://support.google.com/chrome/answer/95290?hl=en

    Hope it will work for you.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Jalandhar
    Posts
    224

    Re: Fonts not displaying correctly in Chrome

    Quote Originally Posted by Davidwatson View Post
    Just go through with this link : https://support.google.com/chrome/answer/95290?hl=en

    Hope it will work for you.
    Thanks for the information

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    Chandigarh
    Posts
    162

    Re: Fonts not displaying correctly in Chrome

    Thanks for sharing

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    jalandhar
    Posts
    708

    Re: Fonts not displaying correctly in Chrome

    Thanks for sharing

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2017
    Location
    South Africa
    Posts
    200

    Re: Fonts not displaying correctly in Chrome

    Quote Originally Posted by somnathji View Post
    Thanks for sharing
    Hi there friend . Open your developer console in chrome and look for log errors on your browser. If there are errors like slow loading your browser will use a fallback font.

    Also the format of your font in your web design is important as it wont be supported by all browsers , it could be TrueType Fonts (TTF), OpenType Fonts
    (OTF) or Web Open Font Format (WOFF). This could also be your issue.

    Regards

 

 

Similar Threads

  1. Where Do You Get Your Fonts?
    By DrRipley in forum Web & Graphics Design
    Replies: 14
    Last Post: 09-01-2013, 03:42 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 04-09-2013, 10:48 PM
  3. Captcha Images Not Displaying
    By optimizacion-de-motores in forum PHP
    Replies: 0
    Last Post: 01-03-2013, 12:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203